00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Двојна нишалка


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Двојна нишалка

  Во производниот програм за детски игралишта на Оскарпласт Струга, можат да се вбројат повеќе производи кои се изработени во комбинација од армиран полиестер и метал и тоа: комплет детски игралишта составени од кули, скали, кровчиња, мост, качувалки, нишалки, клацкалки, разни видови на тобогани (мал, голем среден,спирален итн.), вртелешки,играчки на федер (коњче, магаренце), корито за песок, клупи, столчиња, корпи за отпадоци како и многу други производи кои што може да се изработат спрема желбите и потребите на купувачите.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:2001 Оскарпласт
 • профил на компанијата

  2001 Оскарпласт

  • Опис на компанијата:Oскарпласт е една од водечките компании за производство на производи од армиран полиестер. Нашите производи ги пласираме на пазарот во Македонија, Косово и Албанија. Во производниот програм на Оскарпласт се вбројуваат многу производи и тоа: • Изработка на базени од армиран полиестер • Пречистителни станици за третман на отпадни води • Маслофаќачи • Сепаратори • Резервоари за вода и нафта • Комплет урбана опрема-детски игралишта • Чамци, глисери, јахти • Многу други производи и можност за нарачка по барање на купувачите Компанијата е основана во 1990 год. и е 100% приватна сопственост. Лоцирана е во индустриската зона во Струга со вкупна површина од 2500 m2, од кои на 1000 m2 се простира производната хала, администрација и магацини. Фирмата брои 12 вработени кои се одликуваат со квалификации за конкретната област како и со висок степен на професионализам. Од 1990 год. па се до денес, фирмата има воведено квалитетен систем на производство и монтажа на производи од армиран полиестер. Ние како фирма го водиме секој проект од идеја до реализација и тоа гледано од секој аспект на проектот кое вклучува планирање, производство, инженеринг и монтажа. Од секогаш сакаме да градиме добри односи со нашите клиенти. Нашиот начин на искажување благодарност на купувачите е континуираното обезбедување на најквалитетни производи и услуги. Нашата компанија ги поседува сертификатот за квалитет ISO9000:2008 и сертификатот за животна средина ISO14001. Ве покануваме да ја посетите нашата компанија за да имаме можност да дискутираме како можеме да ви помогнеме кон понатамошната реализација на вашите барања и потреби.
  • Име на контакт лице:Марина Хаџиевска
  • Адреса:Индустриска б.б.
  • Град:Струга , Македонија
  • Мобилен #:070 212813
  • Телефон #:046 700947
  • Факс #:046 700947
  • Локација на мапа:Прикажи  046700947

  корисничка поддршка