00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Пофикс

  • Опис на компанијата:PO FIX е современа фабрика за производство на високо квалитетни материјали од областа на градежништвото. Изградена е врз база на најновите светски техничко-технолошки достигнувања во оваа област. Високо квалитетно-квантитативното производство се базира и гарантира со потполна автоматизација на технолошкиот процес на производство. Врз база на ова се добиваат производи кои допринесуваат за брзо, квалитетно и економично градење, според европските норми и стандарди.
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:Деребој б.б., п.фах 39
  • Поштенски број:1200
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:070 329173
  • Телефон #:044/800226
  • Факс #:044/334173
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот75.00%
Број на производи48
Член од18 Мар, 2013
Последна промена12:35:21 , 22 Фев, 2023
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка