00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Перпласт Компани

  • Опис на компанијата:ПЕРПЛАСТ КОМПАНИ од с.Фалише Тетово е првата приватна фабрика во Македонија за производство на: полиетиленски црева, ПВЦ црева, ПВЦ гранулати и ПВЦ цевки за канализација. - Полиетиленски црева (PEHD) ’’КАПКА ПО КАПКА’’ со висока густина со димензија од: Ø16 до Ø110 . Цревата се отпорни на запушување. Се користат на рамни, стрмни или нерамни површини, во долги редови со рамномерно копање. Преку овие црева може да се изведе и прехрана на растенија со вештачки ѓубрива. Нудиме две врсти на капалки и тоа за стрмни и рамни терени. - Полиетиленските црева за водовод , изработени од полиетилен со висока густина ХДПЕ- ПЕ 80 , а се наменети за транспорт на вода за пиење , прехрамбени и други течности. Цревата за притисок во се произведуваат исклучиво од оргинални ПЕ висока густина ПЕ80 и ПЕ100. MRS- Класификација MRS=8MPa значи дека цревата и после 50 години трпат исто напрегање. Затоа „ПЕРПЛАСТ КОМПАНИ“ користи најдобри суровини од реномирани светски производители, кој својот квалитет редовно го пратат и документираат преку званични независни светски лабаратории. Коефициентот на сигурност за овие цевки е 1,25 додека цревата пукаат на многу големи испитани притисоци 4Х поголеми од нормалните. Квалитетот на своите производи се остварува преку своја служба за квалитет во кој се користат овластени лаборатории. - Гранулатите , произведени од " Перпласт Компани " ДОО , се карактеризира со одлична термостабилност , добра и хомогена растопливост и даваат многу добар изглед на вашите крајни производи. Гранулатите се произведуваат со боја и цврстина во однос на барањата на клиентот." Перпласт Компани" ви го нуди следниве спектар на PVC гранулати : Меки гранулати - пластифицирани, Тврди гранулати - непластифицирани, Специјални гранулати. - ПВЦ цевките за куќна и улична канализација се наменети за секаков вид на отпадна вода. Се направени од лесен материјал, лесни се за транспорт, отпорни на механички удари, на надворешни влијанија. Нивната монтажа е едноставна. Се користат фасонски делови (препорачливо од ПВЦ
  • Име на контакт лице:Перпласт
  • Адреса:с.Фалише
  • Поштенски број:1200
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:075224344
  • Телефон #:044335495
  • Факс #:044335495
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот68.75%
Број на производи10
Член од01 Јун, 2017
Последна промена08:52:32 , 05 Јун, 2017
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка