00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Парафарм-АС

  • Опис на компанијата:Парафарм-АС е друштво основано во 2001 година кое се занимва со: • Продажба на печати и штембили од марката Trodat, восочни печати и суви жигови, клишеа, гравирање на стакло, дрво, пластика и други природни материјали, како и изработка на рекламни натписи од плексиглас. Производството на печатите се врши со современи ласерски машини на специјална гума за печати. • Вештачења и експертизи - Врши вештачења од сите области и тоа: економски, градежни, машински, медицински, сообраќајни, супервештачења и експертизи. • Секојдневна соработка со адвокатски канцеларии, сметководствени бироа, банки, министерства и други институции, како и долгогодишно учество на тендери. • Консултира и менаџира мали и средни претпријатија, почнувајки од нивното основање и следење на нивниот понатамошен развој. Парафарм АС ДООЕЛ Скопје, претставува синоним за професионализам и доверба кај клиентите за квалитетна и брза изработка на своите услуги.
  • Име на контакт лице:Парафарм-АС
  • Адреса:Кеј 13-ти Ноември 36
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:02 3216821
  • Телефон #:02 3136080
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот65.62%
Број на производи1
Член од24 Сеп, 2012
Последна промена00:15:01 , 26 Мај, 2020
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка