00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

МП компјутери

  • Опис на компанијата:МП КОМПЈУТЕРИ webshop www.mpcom.com.mk - Претпријатието МП Компјутери е основано 1997 година со цел да креира, развива, имплементира, продава и дава услуги за поддршка на ИТ системите, како би одговориле на потребите и барањата на клиентите и пазарот. Областа на дејствување е изработка ИТ и работни решенија, продажба на компјутерска опрема и програми (HARDWARE и SOFTWARE), редовно и критично одржување, како и обука на кадри според потребите на корисниците на ИТ. Од самиот почеток на работењето претпријатието се етаблира како познат дистрибутер и дилер на компјутерска опрема, делови за составување компјутери како и потрошен материјал и магнетски медиуми. Основачите на претпријатието, кој зад себе имаат повеќедецениско искуство на полето на ИТ, се основната "причина" за брзиот раст и успех. Нивното знаење и познавање на работењето во согласност со светските норми и стандарди се основата за напредувањето на претпријатието кое денес брои 14 вработени. Политиката на претпријатието е да биде подеднакво насочено и посветено кон купувачите и партнерите, денес и во иднина. МП Компјутери ги задржува и проширува своите контакти со странските добавувачи, па со своето искуство многу брзо стана стратешки партнер на Hewlett Packard на нашиот пазар, нудејќи комплетна услуга со опремата на HP, од проектирање до имплементација на истата. Во исто време МП Компјутери ја проширува својата гама на понуда па сега во своето портфолио на производи ги нуди и производите на Lenovo, IBM, Epson, Fujitsu Siemens, Asus, Samsung и уште 30-тина фирми коишто се ориентирани кон компјутерска опрема како и Microsoft, Adobe, Avira, AutoCad и други фирми кои се ориентирани кон програми. Покрај ова МП Компјутери во својата понуда на производи го опфаќа и комплетниот потрошен материјал од сите реномирани светски производители на компјутерска опрема, магнетски медиуми од Verbatim, торбички од Case Logic, додатна опрема од Speed Link и Vivanco. Денес МП Компјутери претставува сигурен извор за набавка на комплетна информатичка опрема. Претпријатието МП ком
  • Име на контакт лице:Тања Ј. Ангеловски
  • Адреса:бул. К. Ј. Питу 19, ТЦ Скопјанка, I спрат, лок.52/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0)2 240 33 88
  • Факс #:00 389 (0)2 2402 978
  • Година на регистрација:2007
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот68.75%
Следи2
Број на производи73
Член од30 Мај, 2012
Последна промена00:15:03 , 09 Сеп, 2019
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка