00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Елементи за земјоделска механизација


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Оваа палета на производи ја сочинуваат најразлични елементи кои се наменети за прво вградување во земјоделската механизација, кои се добиени со постапка на длабоко извлекување, метал штанцање, пробивање и втиснување, заварување и пунктирање и монтажа. Оваа група на приозводи ја сочинуваат:

  - издувни лонци;

  - резервоари за гориво;

  - насочувач на воздух;

  - лимови од насочувач на воздух;

  - корито на мотор;

  - кадичка од запчаник на регулатор;

  - перфориран заштитен лим на замаецот;

  - друг лагери и др.
  Разновидност
  МЗТ Инженеринг Битола е производител на повеќе од 30 различни позиции за автомобилска индустрија и земјоделска механизација, но треба да се напомене дека можностите на нашата фирма се далеку поголеми и без проблем можат да се усвојат и нови позиции со други карактеристики, по желба на инвеститорот.
 • Достапност:По нарачка
 • профил на компанијата

  Мзт Инженеринг

  • Опис на компанијата:МЗТ Инженеринг - Битола е основана во 1984 год во Битола, Република Македонија. Во 1998 год. започна со развој на сопствено производство, пред сé на метални отпресоци и метални елементи и склопови, по пат на длабоко извлекување и метал штанцање. За обавување на оваа дејност, МЗТ Инженеринг Битола располага со сопствен производен погон, лоциран во Струмица, каде што на простор од 2000м² функционира цела палета на ексцентар и хидраулични преси од 40 до 500 тони, со кои се обавуваат постапки од областа на длабоко извлекување и метал штанцање, пробивање и втиснување, како и со целокупна потребна опрема за монтажа на разни склопови, заварување и пунктирање, ЦНЦ сечење со плазма и линија за површинска заштита. Во склоп на фирмата функционира и проектантско биро во кое се конструираат алатите за длабоко извлекување и метал штанцање, врз база на што се пристапува кон изработка на конкретните алати. Сите постапки се изведуваат во согласност со стандардите ISO 9001:2000 за кои што МЗТ Инженеринг доо Битола е сертифицирана од 2001.МЗТ Инженеринг покрај сертификатиот за квалитет поседува сертификат за животна средина ISO 14001:2004. Овој произвотствен погон, како докажан добавувач на опрема во автомобилската индустрија, енергетиката, транспортна опрема и системи, градежна опрема итн. стручњаците го вбројуваат меѓу водечките капацитети од областа на длабоко извлекување и метал штанцање во Република Македонија и на Балканот.
  • Име на контакт лице:Иван
  • Адреса:Св.Климент Охридски б.б., лам.2/6
  • Поштенски број:7000
  • Град:Битола , Македонија
  • Телефон #:047239731; 047239732
  • Факс #:047203731
  • Локација на мапа:Прикажи  047239731047239732

  корисничка поддршка