00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DDL 9000 C Full-Digital

DDL 9000 C Full-Digital

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:DDL 9000 C Full-Digital
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Риго Ретекс
 • профил на компанијата

  Риго Ретекс

  • Опис на компанијата:Фирма Риго-Ретекс ДОО е генерален увозник и дистрибутер на Јуки машини за шиење. Во продажба се и сите останати врсти на машини за шиење. Во продажба имаме: Половни шивачки машини за сервисери; Машините не се прегледани, но се комплетни со сите делови. Купувачот треба сам да ги стави во погон. (Овие машини претежно се наменети за препродавачи) Генерално прегледани шивачки машини; Машините се генерално прегледани, заменети се сите основни делови. Даваме гаранција од 12 месеци. Генерално репарирани шивачки машини; Тие машини се генерално репарирани во фабрика во странство (Pfaff,Rimoldi Necchi). Сите машини се префарбани, на нив се монтирани нови постолиња , маси, електромотори. За нив даваме гаранција од 12 месеци. Фирмата Риго ДОО е генерален увозник на сите машини за шиење за домакинства Brother. На долната адреса можете да го погледнете каталогот со машини за шиење за домакинства Brother. Компанијата е во приватна сопственост основана во 1990 година. Ние продаваме машини за шиење, сите машини за пеглање(завршно), машини и опрема за сечење, машина за везење и продажба на резервни делови и помошни материјали. Во седиштето на компанијата вработува 8 работници и договор за соработка за нашите услуги, продажба и советуваат нас кога продажба на машини се околу 20 странски соработници во Словенија, Хрватска, Босна, Србија и Македонија. Нашите машини и опрема се инсталирани досега во сите држави од поранешна Југославија, каде што на сите клиенти им обезбедуваме квалитетна услуга и резервни делови. Со годините постигнавме, да бидеме ексклузивни снабдувачите на сите најголеми словенечки фирми, а во странство соработуваме со големите компании како што се Stefanell, Beneton, Escada, La Perla итн. Значи на сите клиенти со кои ние соработуваме, и го пренесуваме нашето богато искуство што го имаме и стекнато во текот на годините. Од почетокот на работата на фирмата, се обрзавме да обезбедиме квалитет, техничка експертиза, да нашите клиенти бидат задоволни. Таа цел вроди со плод,па со години, ние сме единствен
  • Име на контакт лице:Aleksandar Kolev
  • Адреса:Енгелсова 17
  • Поштенски број:2000
  • Град:Штип , Македонија
  • Мобилен #:070/387630
  • Телефон #:032385285
  • Факс #:032385285
  • Локација на мапа:Прикажи  032385285

  корисничка поддршка