00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Пумпа за лесни и високо вискозни флуиди


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:* Qmax=4000l/min; Pmax=160bar; вискозност=50000mm2/s max; Tmax=280 C * Волуметарска пумпа со 2 или 3 завојни вретена при што едно е погонско * Лесна монтажа и демонтажа, едноставно одржување и сервисирање * Изработени од висококвалитетни материјали, вретената отпорни на абење * Хоризонтална и вертикална изведба, усис/потис - горе/доле - лево/десно и нивна комбинација * Заптивање: механичка заптивка, паковање, "cuench" заптивање, семеринг * Се применува за транспорт на лесно и високо вискозни флуиди во прехранбена и хемиска индустрија, рафинерии и петрохемија, масло и гас, бои и лакови, шеќер, текстил, хартија и др.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  МЗ Сигма пумпи

  • Опис на компанијата:-Проектирање - Инженеринг -Пумпи за вода и водоводна арматура -Пумпи за нафта и нафтени деривати -Пумпи за прехрана -Муљни пумпи, фазони, вентили и фитинг -Циркулациони пумпи - индустрија -Пумпни станици
  • Име на контакт лице:МЗ Сигма пумпи
  • Адреса:Bul. AVNOJ br,40-2/3
  • Поштенски број:1.000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075554055
  • Телефон #:075554055
  • Факс #:mzsigmapumpi@gmail.com
  • Година на регистрација:1994
  • Локација на мапа:Прикажи  075554055

  корисничка поддршка