00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Етикетирање

Етикетирање

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Еден од основните производни програми на INOX-CREATIVE е произвотство на машини за етикетирање на секаков вид на флаши без разлика на нивниот облик и материјал од кој се направени. Производниот програм содржи и машини за етикетирање на рамни производи.

  По својата концепција нашите машини се наменети за мали, средни и големи производни капацитети кои имаат производи на ​кои им е неопходно етикетирање.

  За производство на нашите машини се користат исклучиво материјали сертифицирани за HACCP стандардот - инокс и прехранбена пластика, останати компоненти се вградуваат од реномирани светски производители: пневматика CAMOZZI Италија, фотосензори и електроника OMRON Јапонија, мотори и моторедуктори SAMSUNG Кореа. Ваква комбинација на реномирани добавувачи и искуството на нашиот тим го дава резултатот на перфектно прецизна машина за етикетирање, машина со долг рок на употреба што го имаат потврдуваат нашите коминтенти од Србија, Босна и Македонија.

  Сите машини кои се произведуваат во нашиот погон се наменети за директен купувац, така што машината уште при самата изработка се прилагодува според барањата на клиентот.

  За поедноставно да ви ја прикажеме нашата производна програма следуваат машини по тип на етикетирање.
 • Продавач:Инокс креатив
 • профил на компанијата

  Инокс креатив

  • Опис на компанијата:Inox Creative е компанија под франшизен договор чија основна дејност е производство на сите видови машини за етикетирање на производи, производство на опрема за прехранбена индустрија, дезинфикациони бариери и иноx ентериери и екстериери. Заедничко за сите четири видови машини е што целокупниот производен програм е изработен од инокс. Секогаш се стремиме да ги запазиме сите европски стандарди за квалитет. Обезбедуваме сервис и одржување и гаранција за квалитет. - Опрема за дезинфекција - Процесна опрема - Етикетирање
  • Име на контакт лице:Мирослав Спасиќ
  • Адреса:Индустриска зона, нас. Карпош бб
  • Град:Куманово , Македонија
  • Телефон #:078 432791  078432791

  корисничка поддршка