00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Пелети "MOCA"

Пелети "MOCA"

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Пелетите "MOCA" се високо квалитетни букови пелети, класа А1, со сертификат за квалитет бр. SGS-COC-007007, добиен од реномираната групација SGS. Пелетите се одликуваат со голема енергетска моќ и при согорување оставаат најминимални количини на пепел. Според физичко-хемиските анализи направени во JUGOINSPEKT BEOGRAD (акредитирана контролна организација) за Пелетите од "MOCA", добиени се следните резултати:
  Дијаметар ф(6.1-6.4)mm
  Димензии 5-40 mm
  Влажност 5.56 %
  Густина 642 kg/m3
  Пепел 0.58 %
  Испарливи материи 79.72 %
  Горна топлинска моќ 18.424 kJ/kg
  Долна топлинска моќ 17.097 kJ/kg
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Вивант
 • профил на компанијата

  Вивант

  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:Шидска 24-2/12
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/2036710
  • Локација на мапа:Прикажи  022036710

  корисничка поддршка