00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Гравирање


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ОРИОН ИНЖЕНЕРИНГ д.о.о. врши услуги за гравирање
 • Достапност:По нарачка
 • профил на компанијата

  Орион Инженеринг

  • Опис на компанијата:Орион Инженеринг се занимава со изработка на резервни делови за индустрија и изработка на алати за лиење пластика, бризгање пластика како и алати за пробивање, виткање и просекување на лимови. Производната програма ја следат современи машини (ЦНЦ глодалка, ЦНЦ струг, ЦНЦ ерозимат со жица) кои овозможуваат квалитетно производство со високопрецизни конструктивни карактеристики. ОРИОН ИНЖЕНЕРИНГ поседува опрема и стручен кадар за проектирање во најсовремени KАД-KАМ (CAD/CAM) софтвери така да изработката на делот или алатот може да ја спроведи од идеја до реализација.
  • Име на контакт лице:Златко
  • Адреса:Андон Слабејко 4
  • Поштенски број:7500
  • Град:Прилеп , Македонија
  • Телефон #:048522300
  • Локација на мапа:Прикажи  048522300

  корисничка поддршка