00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Индустриска пневматика


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Експертс нуди индустриска пневматика
  од реномираниот светски производител
  Camozzi, кој повеќе од 40 години е
  посветен на производство и дизајнирање
  на напредни системи и компоненти
  кои користат компримиран воздух како
  движечка сила, наменети за индустријата.
  Camozzi е бренд кој довербата на своите
  купувачи ја поддржува со квалитетни
  производи, потврдени со меѓународни
  сертификати (ISO 9001, ISO 14001, ATEX и
  други.

  Цилиндри
  » од Ø6 до Ø250 мм
  » со двојно и единечно дејство
  » мини цилиндри
  » хидрочек
  » амортизери
  » ротирачки
  » грипери
  » и дополнителна опрема
  НОВО! Цилиндри од ИНОКС за прехрана и фармација

  Пневматски, ел. магнетни, рачни, механички вентили
  » 3/2, 5/2, 5/3
  » разводници
  » вентилски групи (острови)
  » регулатори на проток
  » неповратни вентили
  » пресостати
  » aвтоматски вентили

  Пропорционална технологија
  » дигитални електро пневматски регулатори на притисок
  » серво вентили за пропорционална регулација на проток, притисок и позиционирање

  Припремни групи
  » филтри
  » филтер регулатори
  » регулатори
  » намаслувачи
  » електро пропорционални регулатори на притисок

  Приклучоци

  » навојни за пластични црева
  » брзоразделни спојки за бакарни цевки и друго
  НОВО! Приклучоци од ИНОКС и специјални приклучоци за возила

  Вакуум елементи

  » ејектори
  » вакуум држачи
  » неповратни вентили
  » вакуум филтри

 • Категорија:Компресори
 • Продавач:Експертс
 • профил на компанијата

  Експертс

  • Опис на компанијата:Експертс е специјализирано претпријатие во приватна сопственост, кое се бави со компримираниот воздух како заокружен технолошки процес, кој вклучува негово производство, третман, дистрибуција и користење. За сите овие сегменти, Експертс обезбедува технолошки решенија, опрема, монтажа и пост продажен сервис, а како производи нуди: Индустриски компресори и опрема за третман на компримираниот воздух Индустриски пневматски компоненти, приклучоци и црева Индустриски пневматски, соленоидни и рачно погонувани вентили
  • Име на контакт лице:Emilija Mateska
  • Адреса:М.Т.Гологанов 149 (Иво Лола Рибар)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023081970
  • Факс #:023084871
  • Локација на мапа:Прикажи  023081970

  корисничка поддршка