00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Алуминиумски цевки и приклучоци наменети за инсталации за компримиран воздух и инертни гасови.


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:INFINITY Алуминиумските цевки се претходно обработени од калибриран екструдиран алуминиум, галванизирани, премачкани со боја со што се оневозможува корозија.

  Инсталацијата е брза и едноставна, со помош на автоматски или полуавтоматски (push-in) приклучоци, без заварување, лепење, режење навои, навртување и без специјален алат!

  Рангот на цевки е дијаметар : Ф20,25,32,40,50,63,80 и 110 мм во две бои (сина и сива) и во пакување од 6 или 4 метри.

  Приклучоците се комплетно метални и со двојно заптивање за целиот ранг на цевки.

  Иновативен систем на Т-приклучоци за инсталација без кондензат, кондензатот останува на дното на цевката и со посебни приклучоци може да се испушти на соодветно место.

  Со специјални приклучоци се овозможува додавање на приклучни места без исклучување на протокот на компримиран воздух, со што се овозможува корегирање на инсталацијата без застои во производството.

  Целата инсталација е употреблива повеќе пати, односно може да се демонтира и повторно употреби на друга локација.

  Комплетниот производен ранг е од италијанско производство со потврдени сертификати и атести.
 • Категорија:Компресори
 • Продавач:Експертс
 • профил на компанијата

  Експертс

  • Опис на компанијата:Експертс е специјализирано претпријатие во приватна сопственост, кое се бави со компримираниот воздух како заокружен технолошки процес, кој вклучува негово производство, третман, дистрибуција и користење. За сите овие сегменти, Експертс обезбедува технолошки решенија, опрема, монтажа и пост продажен сервис, а како производи нуди: Индустриски компресори и опрема за третман на компримираниот воздух Индустриски пневматски компоненти, приклучоци и црева Индустриски пневматски, соленоидни и рачно погонувани вентили
  • Име на контакт лице:Emilija Mateska
  • Адреса:М.Т.Гологанов 149 (Иво Лола Рибар)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023081970
  • Факс #:023084871
  • Локација на мапа:Прикажи  023081970

  корисничка поддршка