00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Вентили за флуиди ODE


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ODE ел.магнетни 2/2 и 3/2 вентили во различни димензии, за различни намени:

  » Вентили за генерална примена: вода, воздух, пареа
  » NSF сертифицирани вентили за прехрана
  » ATEX вентили за експлозивни средини
  » Вентили од технополимери
  » Активирани со воздух
  » INOX вентили за медицина, прехрана и хемиска индустрија
  » Вентили за кислород
  » Вентили за мазут
  » Вентили за висок притисок

  Целата програма на ODE се користи примарно за прва вградба кај производителите на:
  » Апарати за кафе и сокови
  » Автоматски/индустриски машини
  » Медицина
  » Компресори за воздух
  » Разладна техника
  » Третман на вода
  » Горилници
  » И останато
 • Категорија:Вентили
 • Продавач:Експертс
 • профил на компанијата

  Експертс

  • Опис на компанијата:Експертс е специјализирано претпријатие во приватна сопственост, кое се бави со компримираниот воздух како заокружен технолошки процес, кој вклучува негово производство, третман, дистрибуција и користење. За сите овие сегменти, Експертс обезбедува технолошки решенија, опрема, монтажа и пост продажен сервис, а како производи нуди: Индустриски компресори и опрема за третман на компримираниот воздух Индустриски пневматски компоненти, приклучоци и црева Индустриски пневматски, соленоидни и рачно погонувани вентили
  • Име на контакт лице:Emilija Mateska
  • Адреса:М.Т.Гологанов 149 (Иво Лола Рибар)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023081970
  • Факс #:023084871
  • Локација на мапа:Прикажи  023081970

  корисничка поддршка