00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

СОБЕН РЕГУЛАТОР НА ТЕМПЕРАТУРА


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Новиот собен регулатор НЕА служи за регулирање на собната температура кај системите за површинско греење - и е многу повеќе од тоа! За својот дизајн има добиено награда, едноставна монтажа, лесна употреба како и многу други лесни функции. Го има во три варијанти: НЕА Х (Nea H) за греење, НЕА ХТ (Nea HT) греење со временско вклучување, НЕА ХЦТ (Nea HCT) за греење и ладење со временско вклучување. Собниот регулатор НЕА го има во две варијанти со напојување од 24 волти и од 230 волти.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Рехау
 • профил на компанијата

  Рехау

  • Опис на компанијата:Бизнис-полето ГРАДБА во РЕХАУ е носечки столб на глобалниот преработувач на полимери РЕХАУ. Стручното знаење од трите бизнис-полиња градежништво, автомобилска индустрија и индустрија РЕХАУ го интегрира доследно, со цел на ниво на производи, консалтинг и услуги со помош на иновации и целосно развиени системи да ја зајакне лидерската позиција во светот. РЕХАУ ГРАДБА нуди современи и уникатни решенија за енергетски-ефикасна градба - од приватни куќи, преку згради, па се до индустриски, трговски и административни згради. Притоа, во фокусот се иновативни и напредни решенија за енергетски-ефикасна градба и санација како и управување со води. Околу 15000 вработени од целиот свет се стремат за развој и успех на РЕХАУ. На 170 локации во светот, фамилијарната фирма се обидува да им се приближи на муштериите и на пазорот.
  • Име на контакт лице:Рехау
  • Адреса:Борис Трајковски 7 б.б. (Првомајска)
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022402670
  • Локација на мапа:Прикажи  022402670

  корисничка поддршка