00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Производство на заптивки


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Сеал Мастер технологијата претставува најнов концепт на производство на заптивки, заптивни сетови и други заптивни елементи за хидраулика и пневматика. Со оваа технологија можеме прецизно да ги произведеме во најкраток рок, практично веднаш, сите заптивки со пречник од 5мм до 500мм. Поголеми димензии до 2000мм ги изработуваме со рок на испорака од 2 недели. Со оваа технологија се леиминира претходната изработка на алат за заптивки, така да заптивките може да се произведат во било која стандардна и вон стандардна димензија.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:МФ Сеалс
 • профил на компанијата

  МФ Сеалс

  • Опис на компанијата:Производствен програм: Изработка на заптивки за хидраулика и пневматика, SEAL-MASTER технологија „по мерка“, со пречник од 6мм до 600мм, изработено од еластомери NBR, H-PU-полиуретан, EPDM, H-NBR , PTFE/бронза, FPM, POM и други, било кои димензии: стандардни, нестандардни, цоловни... Продажен програм: - Заптивки за хидраулика и пневматика, ротациони осовински заптивки – семеринзи, о-прстени, заштита од прашина, елементи за контрола на вибрација - Неазбестни плетенки за пумпи и вентили - Термоизолациони безазбестни материјали, стакло и керамички влакна за температура до 1600 о C. - Спирометални заптивки, рамни заптивни материјали – армиран и неармиран - Компензатори изработени од еластомери NBR и FPM,челик и PTFE, подвижни зглобови, црева за високи притисоци и агресивни медиуми. Лагер – широк спектар на : стандардни димензии од хидраулични заптивки, о-ринг, семеринзи, не азбестни плочи, плетенки и др.
  • Име на контакт лице:Елена Димитрова Дулер
  • Адреса:Димо Хаџи Димов 40
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022700340  022700340

  корисничка поддршка