00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Кујна - К5

Кујна - К5

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Кујните ги изработуваме по нарачка според димензии на просторот, потребите и условите. Нудејќи максимална функционалност, кавлитет споени во дизајн за кој изработуваме и 3D скица
  Цената варира според изборот на материјал и типот на оков вграден во кујната.

 • Категорија:Кујни
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Карат-М
 • профил на компанијата

  Карат-М

  • Опис на компанијата:Успешните години во бизнисот, кои се зад нас не се случајност. Од самиот почеток бевме водени од идејата: да се биде прв и иновативен. Со години го развиваме партнерство со нашите соработници и клиенти. Денес можеме да кажеме дека имаме повеќе од 3.000 задоволни деловни партнери кои се ‘рбетот на нашиот бизнис. Наша мисија е на сите Деловни партнери и индивидуални клиенти секогаш да се понудат квалитетни, модерни и иновативни материјали, производи и услуги, користење на знаење, искуство и професионалност на сите вработени Карат-М. Чувства, идеи, упорност, лојалност, љубов и страст се клучните зборови утврдени во јадрото визија на целиот тим Карат-М. Со постојано инвестирање во знаење и нови технологии во потрагата и развој на нови производи и услуги на постојните и новите пазари, во чесен и професионален однос со сите наши деловни партнери, за да се постигне водечка позиција на пазарот во сите деловни сегменти на Карат-М.
  • Име на контакт лице:Карат-М
  • Адреса:Благоја Стефковски 23
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022530770
  • Факс #:022531800
  • Локација на мапа:Прикажи  022530770

  корисничка поддршка