00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Сервис на софтвер

Сервис на софтвер

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ПРОБЛЕМ СО ХАРДВЕР

  За било кој проблем, нашиот Дигиком сервис секогаш работи за да го најде најбрзото, најквалитетното и најисплатливото решение. Долгогодишното искуство ни дава знаење за да фокусот секогаш е насочен кон најдобро задоволување на потребите на клиентот.

  Дефектите првично пробуваме да ги поправиме без дополнителни трошоци за резервни делови. Доколку таа можност не постои, нашата цел е да најдеме оригинални или заменски делови и поправката да ја извршиме во најбрз можен рок.
 • Категорија:Сервери
 • Продавач:Дигиком
 • профил на компанијата

  Дигиком

  • Опис на компанијата:МЕСЕЧНО ПРЕВЕНТИВНО ОДРЖУВАЊЕ И СЕРВИС НА ИТ ОПРЕМА, СЕРВИС И ПРОДАЖБА на КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕМА, СЕРВИС НА ЛАПТОПИ, СЕРВЕРИ, ПРИНТЕРИ ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ-ТОНЕРИ ЛИЦЕНЦИРАЊЕ НА СОФТВЕР СЕРВИС И ОДРЖУВАЊЕ НА КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ВИДЕО НАДЗОР, ТЕЛЕФОНИЈА, КОНТРОЛА НА РАБОТНО ВРЕМЕ
  • Име на контакт лице:Јовица Спасовски
  • Адреса:ул. Симеон Кавракиров 16/4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 24 85 85
  • Телефон #:02/ 240 10 10
  • Факс #:02/ 240 10 10
  • Година на регистрација:1994
  • Број на вработени:6
  • Локација на мапа:Прикажи  022401010

  корисничка поддршка