00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Целосно одржување на компјутери


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ЦЕЛОСНО ОДРЖУВАЊЕ

  Нашата услуга која е насочена за задоволување на сите Ваши потреби – почнувајќи од редовно и тековно одржување на Вашиот компјутер, чистење на системот за ладење, инсталација и конфигурација на апликации, редовно ажурирање на софтверот и на драјвери со најнови верзии, оптимизација на софтвер за најдобри перформанси…

  Дозволете нашите Дигикомци да ги направат подобри и побрзи, Вашиот компјутер, лаптоп, интернет мрежа и целосната ИТ опрема!
 • Продавач:Дигиком
 • профил на компанијата

  Дигиком

  • Опис на компанијата:МЕСЕЧНО ПРЕВЕНТИВНО ОДРЖУВАЊЕ И СЕРВИС НА ИТ ОПРЕМА, СЕРВИС И ПРОДАЖБА на КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕМА, СЕРВИС НА ЛАПТОПИ, СЕРВЕРИ, ПРИНТЕРИ ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ-ТОНЕРИ ЛИЦЕНЦИРАЊЕ НА СОФТВЕР СЕРВИС И ОДРЖУВАЊЕ НА КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ, ИНСТАЛАЦИЈА НА ВИДЕО НАДЗОР, ТЕЛЕФОНИЈА, КОНТРОЛА НА РАБОТНО ВРЕМЕ
  • Име на контакт лице:Јовица Спасовски
  • Адреса:ул. Симеон Кавракиров 16/4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 24 85 85
  • Телефон #:02/ 240 10 10
  • Факс #:02/ 240 10 10
  • Година на регистрација:1994
  • Број на вработени:6
  • Локација на мапа:Прикажи  022401010

  корисничка поддршка