00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Јоле

  • Опис на компанијата:Компанијата ЈОЛЕ е формирана во 1996 год. како електро сервис за премотување и репарација на елктро мотори и трансформатори. Следејќи ги сопствените како и потребите на пазарот, започнавме со увоз и дистрибуција на бакарна лак жица, лакови, прешпани, резервни делови и останати потрошни материјали а веднаш потоа и со сервисирање на рачен електричен алат и соработка со светски познати брендови Black & Decker и DeWALT. Ние сме овластен сервис за компаниите Black & Decker и DeWALT а од оваа година овластен сервис и за компанијата Makita. Меѓувреме, во 2006 год. започнаме и со сериско производство на апарати за заварување како и производство на трансформатори по нарачка до 4 КВА со најразлични напони по желба на нарачателот. Нашата компанија е современ електро сервис на: електро мотори (асинхрони и колекторски); трансформатори; помпи за вода; рачен електричен алат; ротори и статори за автоелектрика; електро магнетни кочници; - со сопствено сериско производство на: Апарати за заварување ( РЕЛ ); Апарати за заварување ( СО2 ); Полначи за акумулатори; Коректори на напон; Трансформатори до 4КВА; Стартери.
  • Име на контакт лице:Јоле
  • Адреса:Железничка 16-а
  • Поштенски број:2000
  • Град:Штип , Македонија
  • Телефон #:032/391380
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот65.62%
Број на производи24
Член од29 Авг, 2011
Последна промена11:35:59 , 25 Јул, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка