00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Јоки

  • Опис на компанијата:“JOKИ” e развојно ориентирана компанија, со широк асортиман на производи, основана во 1999 година во Скопје, која се занимава со трговија на големо и мало со сите видови на топловодно греење, соларна енергија, климатизација и водовод. Основен приоритет на компанијата е унапредување и подобрување на квалитетот на работењето и зголемување на одговорноста, што претставува клуч на нашиот успех и темел на нашиот раст и развој. Нашата компанија соработува со голем број на странски фирми и е директен/ексклузивен увозник на нивните производи. Во продолжение Ви претставуваме дел од нив: - “Viadrus” Чешка (производител на гусени котли на цврсто и течно гориво); - "WILO SE" Germany - еден од водечките производители на пумпи и пумпни системи за греење, ладење, климатизација, снабдување со вода и одвод на отпадна вода - “Radijator inženjering” Србија (производител на котли на цврсто гориво); - “FBC Majdanpek” Србија (производител на бакарни цевки); - “Airfel” Turkey (производител на панелни радијатори); - “Ekopan” Србија, (производител на електрични котли); - “Thermal trend” Czech Republic (фабрика за производство на елементи за затоплување на бањи); Долгогодишното искуство, стекнатата доверба во земјата и странство, воспоставените коресподентски односи со своите клиенти, добро обучениот и професионален кадар, јасната визија и стратегија на менаџментот, се реална основа дека “JOKИ” ќе го задржи трендот на раст, квалитет и успешност во работењето.
  • Име на контакт лице:Бранкица
  • Адреса:ул.36 бр.2А
  • Поштенски број:1041
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022550118
  • Факс #:022550119
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот75.00%
Следи1
Број на производи50
Член од11 Фев, 2013
Последна промена09:46:38 , 11 Авг, 2020
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка