00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

FAMIN - средство за чистење и одмастување на мотор


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Upotrebljava se za brzo i kvalitetno čišćenje spoljnih površina svih vrsta motora sa unutrašnjim sagorevanjem, mašinskih sklopova, delova, alata, mašina od uljnih i drugih zaprljanja, kao i za dekonzervaciju novih mašina, automobila i delova. Kod lakših zaprljanja može se primeniti i kao 50%-na emulzija. Pakovanje1L 20kg 175kg
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Бодал
 • профил на компанијата

  Бодал

  • Опис на компанијата:Бодал Д.О.О. е семејна компанија формирана во 1992 година, koja се занимава со трговија на големо и мало со моторни, индустриски масла, масти, високотемпературни пасти, масти и мазива за прехрамбена индустрија, минерални и синтетички емулзии, средства за одмастување, средства за заштита и подмачкување на оружје, средства за заштита од корозија, антифризи, дизел адитиви и други производи како генерален застапник и дистрибутер на целокупниот производен програм на ФАМ Фабрика мазива А.Д. Крушевац, Република Србија. Бодал располага со сопствен возен парк, врши дистрибуција низ целата земја.
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:Благоја Стефковски 4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 2529644
  • Факс #:02 2529644
  • Локација на мапа:Прикажи  022529644

  корисничка поддршка