00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Бело лепило за фиксирање на минерална волна MX 55 Klebe- und Armierungsmortel Leicht


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:MX 55 Klebe- und Armierungsmortel Leicht Бело, лесно лепило со премиум квалитет дизајнирано за системи ETICS каде што се користи за фиксирање на минерална волна (MW), експандирани полистиренски плочи (EPS), екструдирани полистиренски плочи (XPS) и други изолациски материјали, како и за поставување мрежи за зајакнување. Се произведува од висококвалитетен цемент, минерални полнила со специјална гранулација, лесни компоненти, полимерни врзива, адитиви и зајакнувачки влакна. Забележан по својата висока издашност, помала тежина, висока еластичност и отпорност на временски услови, ова лепило служи како одлично решение за фасадни системи.
 • Продавач:Мармофикс
 • профил на компанијата

  Мармофикс

  • Опис на компанијата:Marmofix е растечки бренд со висококвалитетни материјали како што се малтери, бои, подлоги, термоизолациски лепила и линија на специјални производи. Кога станува збор за архитектурата, изборот на вистинските предмети може да помогне да се подобри целокупниот изглед на просторот. Marmofix е доверлива мрежа на специјалисти кои долги години работат на ова поле во Швајцарија и така ги разбираат вашите желби и потреби. Целта е да се задоволат потрошувачите, и за оваа цел тие се секогаш достапни за помош. Она што го издвојува Marmofix е нивното еколошки производство, кое не само што е најдоброто од ваков вид, туку и во согласност со современите барања за производство и квалитет. Овој асортиман на производи не само што ги задоволува домашните барања туку ги задоволува и потребите на меѓународниот пазар. Производи Декоративни малтери – Ако барате врвни малтери кои се разликуваат по големината на зрното, облогата, структурата и составот на смолата и исто така обезбедуваат дополнителен слој на заштита на ѕидовите, оваа листа на MARMOFIX е за вас. Овие производи се токму она што и е потребно на вашата зграда за да додадете модерен архитектонски шмек. MARMOFIX е препознаен како бренд кој ги штити и внатрешноста и надворешноста на зградите од влијанија поврзани со временските услови. Бои - колекцијата на бои на Marmofix има разновидни бои за внатрешна и надворешна декорација која исто така ги штити ѕидовите. Меѓу другото, производите се познати по нивната практичност за користење, извонредната покривна моќ и отпорноста на чистење. Малтери и лепила - Оваа линија на производи од Marmofix обезбедува основни малтери, лепила за израмнување, лепила за плочки и лепила за материјали за термо изолација како EPS, XPS или MW. Лепилата се од суштинско значење за обезбедување на структурниот интегритет на имплементираниот систем за изолација. Производите се познати по нивната одлична атхезија, еластичност и обработливост. Подлоги и специјални производи - Подлогите играат огромна улога во процесот на апликација на материјалите
  • Име на контакт лице:/
  • Адреса:ул.101 с.Челопек бр.3
  • Град:Тетово , Македонија
  • Телефон #:075 211222  075211222

  корисничка поддршка