00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ГЕРМАНСКИ СИСТЕМ НА МОНТАЖНО СКЕЛЕ


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Компанијата "ЈУ-СМ"ДООЕЛ нуди ефективни и ефикасни реализации на услуги,односно комплетни работни услуги, како во нашата Република така и во земјите од опкружувањето. Главен фокус на компанијата се јавни, инфраструктурни, комерцијалини ,индустриски и станбени објекти. Компанијата е орентирана на ефикасна и висококвалитетна реализација на изведби односно монтажа, демонтажа, транспорт и изнајмување висококвалитетни брзомонтажни модуларни скелиња и фиксни и подвижни работни платформи, во согласност со барањата на најсовремените стандарди на работење, законските и регулаторните барања за здравје и безбедност при работа,добрата инженеринг пракса и аспектите за зачувување на животната средина.Трајна определба на компанијата е навремена испорака на услуги со врвен квалитет, со примена на најсовремени техничко-технолошки достигнувања, материјали и компоненти и почитување на најсовремените барања на корисници и релевантните законски и регулаторни барања на безбедност и здравје при работа , квалитет и најдобра инженеринг пракса. Употреба на современа иновативна технологија и вградени компоненти и материјали од врвни светски производители како LAYHER, ALTRAD, BAUMANN, RUX и др, како и трајната определба на имплементација на современите барања на европските и меѓународните стандарди за модуларни брзомонтажни скелиња EN 10219-1/; EN 102810; EN 12811; EN 12811; EN 12812; TG 20:08; Z-8.1-16.2; Z-8.1-840; Z-8.1-844; меѓународните кодови за превенција на опасности по здравје и безбедност при изведба на монтажни скелиња и др, ја позиционира компанијата во водечки испорачувач на супериорни услуги од својата бранша, реализирани под контролирани услови и базирани на превентивен пристап на управување на сите фази на разработка и финална реализација. "ЈУ-СМ"ДООЕЛ е прва компанија во Република Македонија од својата бранша сертифицирана согласно меѓународниот стандард ISO9001:2008 од страна на реномираното германско сертификационо тело TÜV RHEINLAND GROUP; едно од најстарите и најпрестижните супервизорски сертификациони тела во светот. Со ефективна промена на систем за менаџмент на квалитет согласно меѓународните стандарди ISO 9001:2008, компанијата уште повеќе ги детерминира своите предности и бенефити преку зголемено ниво на одговорност и поефективно и поефикасно управување и зајакнување на севкупните перформанси на компанијата .Сето тоа од своја страна, ќе придонесе за уште повисоко ниво на доверба на "ЈУ-СМ"ДООЕЛ кај корисниците,зголемен удел на пазарот и конкурентна предност но во исто време и зголемен бенефит на корисниците со стекнување на услуги со високо ниво на квалитет, доверливост и усогласеност со специфираните барања и облигаторните законски регулаторни барања. Овој успех на "ЈУ-СМ" ДООЕЛ е составен дел од визијата да биде водечка, одговорна и респектибилна компанија во земјата и регионот во својата област на активности,препознатлив лидер познат по стрикно придржување кон стандардите за најдобра инжинеринг пракса и компанијата која се стреми кон пораст испорачувајќи топ-квалитет и безбедност со користење на најнови иновативни решенија и технологии.
 • Категорија:Скали и скелиња
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:ЈУ-СМ
 • профил на компанијата

  ЈУ-СМ

  • Опис на компанијата:ЈУ-СМ е компанија која нуди ефективни и ефикасни реализации на услуги, односно комплетни работни услуги, како во нашата Република така и во земјите од опкружувањето. Услуги: • Најсовремена технологија за монтирање скелиња од типот ЛАУХЕР и РУХ. • Монтажни скелиња кои ги исполнуваат сите барања според ДИН стандардите и се применуваат во различни објекти: облакодери, градење мостови, индустриски објекти, реставрација, поправка и преместување на објекти, итн. • Технологија за градба во урбани средини со најнови техники по сите стандарди. • ЈУ-СМ располага со свои објекти, со кои опфаќа голем дел во Македонија и соседните земји. Главен фокус на компанијата се јавни, инфраструктурни, комерцијалини, индустриски и станбени објекти. Компанијата е орентирана на ефикасна и висококвалитетна реализација на изведби односно монтажа, демонтажа, транспорт и изнајмување висококвалитетни брзомонтажни модуларни скелиња и фиксни и подвижни работни платформи, во согласност со барањата на најсовремените стандарди на работење, законските и регулаторните барања за здравје и безбедност при работа, добрата инженеринг пракса и аспектите за зачувување на животната средина. Трајна определба на компанијата е навремена испорака на услуги со врвен квалитет, со примена на најсовремени техничко-технолошки достигнувања, материјали и компоненти и почитување на најсовремените барања на корисници и релевантните законски и регулаторни барања на безбедност и здравје при работа, квалитет и најдобра инженеринг пракса. Употреба на современа иновативна технологија и вградени компоненти и материјали од врвни светски производители како LAYHER, ALTRAD, BAUMANN, RUX и др, како и трајната определба на имплементација на современите барања на европските и меѓународните стандарди за модуларни брзомонтажни скелиња EN 10219-1/; EN 102810; EN 12811; EN 12811; EN 12812; TG 20:08; Z-8.1-16.2; Z-8.1-840; Z-8.1-844; меѓународните кодови за превенција на опасности по здравје и безбедност при изведба на монтажни скелиња и др, ја позиционира компанијата во воде
  • Име на контакт лице:Арѓен Велиу
  • Адреса:с.Жеровјане
  • Поштенски број:1220
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:071 224655
  • Телефон #:044 366426
  • Факс #:044 366426
  • Година на регистрација:2000
  • Број на вработени:8
  • Локација на мапа:Прикажи  044366426

  корисничка поддршка