00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ПОВРШИНСКИ СИСТЕМИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Квалитетот поврзува!
  РЕХАУ нуди комплетни системи за греење и ладење со еден ист систем во објектот и тоа во под, ѕид, и таван, во мокра и сува изведба, за новоизградени и реновирање на стари градби. Сите системи се конципирани за секојдневното градежништво. Од пракса за пракса. Сеедно за кој систем ќе се одлучите, сите компоненти се инсталираат брзо и едноставно и даваат висока сигурност и квалитет.
  Правата климатизација и ефикасната распределба на топлина е еден од најголемите фактори за пријатен престој во просториите. РЕХАУ има искуство со децении во создавањето на системи за греење и ладење. Пријатната клима на просторијата хармонично се поврзува со ниската потрошувачка на енергија . Со тоа лесно се исполнуваат и барањата на уредбата за заштеда на енергија (EnEV).
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Рехау
 • профил на компанијата

  Рехау

  • Опис на компанијата:Бизнис-полето ГРАДБА во РЕХАУ е носечки столб на глобалниот преработувач на полимери РЕХАУ. Стручното знаење од трите бизнис-полиња градежништво, автомобилска индустрија и индустрија РЕХАУ го интегрира доследно, со цел на ниво на производи, консалтинг и услуги со помош на иновации и целосно развиени системи да ја зајакне лидерската позиција во светот. РЕХАУ ГРАДБА нуди современи и уникатни решенија за енергетски-ефикасна градба - од приватни куќи, преку згради, па се до индустриски, трговски и административни згради. Притоа, во фокусот се иновативни и напредни решенија за енергетски-ефикасна градба и санација како и управување со води. Околу 15000 вработени од целиот свет се стремат за развој и успех на РЕХАУ. На 170 локации во светот, фамилијарната фирма се обидува да им се приближи на муштериите и на пазорот.
  • Име на контакт лице:Рехау
  • Адреса:Борис Трајковски 7 б.б. (Првомајска)
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022402670
  • Локација на мапа:Прикажи  022402670

  корисничка поддршка