00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Стан во Автокоманда, Скопје 51.3м2 (втор влез)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Стан бр. 14, на поткровје, втор влез во Автокоманда, Скопје од 51.3м2 со:
  - Ходник 3.05м2
  - Дневна, кујна и трпезарија 24.90м2
  - Спална соба 9.50м2
  - Детска соба 6.70м2
  - Бања 4.10м2
  - Тераса 3.05м2
  Станот се наоѓа во близина на Полициската станица во Автокоманда, позади трговскиот центар.
 • профил на компанијата

  Компанија Савовски

  • Опис на компанијата:КОМПАНИЈА САВОВСКИ претставува друштво за градежништво, производство, трговија и услуги која започна со работа во 2009 година, во Скопје. Како компанија нудиме висококвалитетно проектиран и/или изведен објект преку успешно менаџирање на сите процеси, каде клиентот и неговите барања се движечка сила зад секој проект. Во своето работење компанијата ги применува современите европски стандарди и иновации за сигурно, квалитетно, економично и здраво домување. Обемот на услуги го опфаќа целокупниот распон од идеја, проектна документација до реализација на проект. КОМПАНИЈА САВОВСКИ работи со сопствен тим на архитекти, градежни инжинери и градежни работници. КОМПАНИЈА САВОВСКИ поседува: • Лиценца Б за проектирање • Лиценца Б за изведба • Сертификат ЗА ПРОФИСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ВО ПАТНИОТ СООБРАЌАЈ УСЛУГИ кои ги нуди компанијата: • ПРОЕКТИРАЊЕ Иработка на проектна документација со сите фази и водење постапка за добивање на одобрение за градба за сите типови на деловни и станбени објекти (Б овластување). • ИЗВЕДБА Изведба на градежни објекти од II категорија и доградба и надградба на обејкти (Б овластување).
  • Име на контакт лице:Компанија Савовски
  • Адреса:Стефан Јакимов Дедов 4/4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 322646
  • Телефон #:071 322646
  • Локација на мапа:Прикажи  071322646

  корисничка поддршка