00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Половни Палети


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Половните палети се најчест тип на употребувани палети.Ние нудиме повеќе класи на палети внимателно прегледани и сортирани во повеќе класи од страна на нашите експерти.

  А класа палети
  Б класа палети
  Обоени палети
  Дрвени палети 120x80
 • профил на компанијата

  Генекс Компани

  • Опис на компанијата:Искуствата, модерните технологии и експертските решенија се само неколку атрибути на Генекс Компани.Растејки од 2000та година, Генекс Компани, порано позната како "Уни Генекс" е меѓу водечките компании за преработка на дрво и производство на палети. Нашата компанија има три главни насоки: производство на палети, палетни колари, рециркулација на половни палети.
  • Име на контакт лице:Драган
  • Адреса:Борис Трајковски 100А
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072625484
  • Телефон #:022773478
  • Број на вработени:10
  • Годишна продажба:100000
  • Процент на извоз:80
  • Локација на мапа:Прикажи  022773478

  корисничка поддршка