00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

PLETENICI od ISOGLAS, ISOTHERM i ISOKERAM


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:PLETENICI od ISOGLAS, ISOTHERM i ISOKERAM
  Primena:
  -Kako staticka zaptivka i izolacionen materijal
  - Zaptivanje na vrata od pecka, kotli, kamin…
  - Revizioni ( manloh) otvori
  Ovie dijagonalno tkaeni proizvodi se izrabotuvaat vo tri razlicni preseci, a toa se kvadratni, pravoagolni i okrugli. Posebna izvedba e ISOKERAM - TREPLEX materjal, so golema temperaturna impregnacija od grafit.
  Standardniot program go socinuvaat pletenici od materijalot:
  - ISOGLAS
  - ISOTHERM 800
  - ISOTHERM 1000
  - ISOKERAM ( po izbor so pojacano stakleno jadro ili so celicna zica)
  - ISOKERAM - TREPLEX

  STANDARDNI DIMENZII NA PLETENICI
  Okrugli Fi mm / Kvdraten presek mm
 • Продавач:МФ Сеалс
 • профил на компанијата

  МФ Сеалс

  • Опис на компанијата:Производствен програм: Изработка на заптивки за хидраулика и пневматика, SEAL-MASTER технологија „по мерка“, со пречник од 6мм до 600мм, изработено од еластомери NBR, H-PU-полиуретан, EPDM, H-NBR , PTFE/бронза, FPM, POM и други, било кои димензии: стандардни, нестандардни, цоловни... Продажен програм: - Заптивки за хидраулика и пневматика, ротациони осовински заптивки – семеринзи, о-прстени, заштита од прашина, елементи за контрола на вибрација - Неазбестни плетенки за пумпи и вентили - Термоизолациони безазбестни материјали, стакло и керамички влакна за температура до 1600 о C. - Спирометални заптивки, рамни заптивни материјали – армиран и неармиран - Компензатори изработени од еластомери NBR и FPM,челик и PTFE, подвижни зглобови, црева за високи притисоци и агресивни медиуми. Лагер – широк спектар на : стандардни димензии од хидраулични заптивки, о-ринг, семеринзи, не азбестни плочи, плетенки и др.
  • Име на контакт лице:Елена Димитрова Дулер
  • Адреса:Димо Хаџи Димов 40
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022700340  022700340

  корисничка поддршка