00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Керамичка тула Porotherm 12 N+F


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Керамички тули со вертикални шуплини Porotherm 12 N F, за заштитена ѕидарија со жлебови, наменети за неносечки ѕидови со дебелина на ѕидот од 12см.

  Porotherm - систем за ѕид

  Energy+ - Системот Porotherm од најновата генерација има исклучителни топлински карактеристики и интегрирана топлинска изолација во вертикалните шуплини на блокот. Овозможува ненадминати топлиснк-изолациони својства на надворешната обвивка на Вашиот објект. Наменет е за градење објекти кои со своите карактеристики не ги Задоволуваат само актуелните стандарди, туку одговараат и на стандардите на иднината.

  Comfort - Производите Porotherm од глина се со специјален дизајн кој овозможува зголемена сигурност. Идеални се за градење семејни куќи и повеќестанбени објекти.

  Inerior - Производите Porotherm се наменети за градба на преградни ѕидови. Ти се дел од системите за градење Energy+ и Comfort.

  Special - Специјални решенија за градење со системот Porotherm, кои ќе обезбедат здрава клима, одлична звучна заштита и сгируност, а и трајно ќе ја задржат вредноста на инвестицијата.
 • Достапност:Има залиха
 • профил на компанијата

  Тондах Македонија

  • Опис на компанијата:ТОНДАХ Глаинштетен АД е водечки производител на глинени ќерамиди и додатни елементи за покрив во централна и југоисточна Европа.
  • Име на контакт лице:Tondach
  • Адреса:Игм-Пролетер 1
  • Поштенски број:2310
  • Град:Виница , Македонија
  • Телефон #:033 361332
  • Факс #:033 361780
  • Локација на мапа:Прикажи  033361332

  корисничка поддршка