00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Системи за изолација на кос кров


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Системот за изолација на кос покрив е енергетски ефикасен кој обезбедува максимален комфор во Вашето поткровје со заштеда енергија. Предности на системот: топлотна заштита во зима, заштита од прекумерно загревање во лето, заштита од пожар, заптивност, заштита од влијание на ветер, звучна изолација.
 • Продавач:Алфа импорт
 • профил на компанијата

  Алфа импорт

  • Опис на компанијата:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Име на контакт лице:Katerina
  • Адреса:Источна Индустриска зона б.б., Маџари
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:+38975435075
  • Телефон #:023064404
  • Факс #:023064404
  • Локација на мапа:Прикажи  023064404

  корисничка поддршка