00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Ќерамида Efekt Plus - Пресуваната ќерамида


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Пресуваната ќерамида ЕФЕКТ ПЛУС (EFEKT PLUS) се користи за покривање на кровови во косина. Благодарение на двостраните фалцови со голема длабочина, оваа ќерамида овозможува уште подобро пломбирање на кровната површина со што се отстранува опасноста од пробивање на дожд проследени со ветер и завејување со сув снег. Растојанието на летвите се одредува во зависност од косината на кровната рамнина, а лизгачкото летвисување во граници од 32-36 см го прави идеален за обновување на кровови покриени со ќерамиди од други димензии. Се поставува во мрежа.
 • Продавач:Алфа импорт
 • профил на компанијата

  Алфа импорт

  • Опис на компанијата:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Име на контакт лице:Katerina
  • Адреса:Источна Индустриска зона б.б., Маџари
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:+38975435075
  • Телефон #:023064404
  • Факс #:023064404
  • Локација на мапа:Прикажи  023064404

  корисничка поддршка