00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Ќерамида Oktavijan - ќерамида


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Октавијан (Oktavijan) е ќерамида со голем формат, кој со својот квалитет, боја и дизајн претставува единствена комбинација за кров. Посебно е прилагоден за примена во континенталните и медитерански подрачја. Главната особина на ќерамидата е неговата величина (10 пар./м2) што значително влијае на потрошувачката на материјалот, како и на брзината на градба, а во крајна линија претставува и подобра економска исплатливост. Во понудата се следните бои: натур, црвена, црна лукс, кафена лукс.
 • Продавач:Алфа импорт
 • профил на компанијата

  Алфа импорт

  • Опис на компанијата:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Име на контакт лице:Katerina
  • Адреса:Источна Индустриска зона б.б., Маџари
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:+38975435075
  • Телефон #:023064404
  • Факс #:023064404
  • Локација на мапа:Прикажи  023064404

  корисничка поддршка