00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Фасадни тули – Rapid Apatin (Рапид Апатин)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ПРЕДНОСТИ ЗА ПРОИЗВОДИТЕ НА РАПИД АПАТИН

  ФАСАДНИ СИЛИКАТНИ ТУЛИ

  100 % ПРИРОДЕН МАТЕРИЈАЛ. Исклучително цврсти. Фасадните силикатни тули се произведуваат од квалитетен дунавски песок и вар. Се добива фасадна силикатна тула со голема цврстина, правилни ивици и белосива бојаПред да се ѕидаат фасадните плочки треба да се потопат. Во текот на изградбата фасдните тули треба внимателно да се чистат од остатоците на свеж малтер. Фасадното обложување од силикатните тули треба да бидат прикачени на бетонски ѕид. По изградбата на препорачува заштита на фасадата од загадување и апсорпција на вода на транспарентен силиконски слој.
 • Продавач:Алфа импорт
 • профил на компанијата

  Алфа импорт

  • Опис на компанијата:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Име на контакт лице:Katerina
  • Адреса:Источна Индустриска зона б.б., Маџари
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:+38975435075
  • Телефон #:023064404
  • Факс #:023064404
  • Локација на мапа:Прикажи  023064404

  корисничка поддршка