00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Бетонска ќерамида MEDITERRAN ZENIT (Медитеран Зенит)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Зенит е олицетворение на модерно дизајниран ентериер, сон на секој архитект и дизајнер. Со својата појава во битна мерка го определува карактерот на градби. По стилот е сличен на едноставните источни форми и контури помешани со ладна елеганција на северните краеви. Чисти линии, сила и дизајн. Производи развиени со цел за најсовремени потреби. Оваа ќерамида претставува нова насока во покривањето на кровови. Препорачана боја за додатен прибор од метал и пластика: црна, црна, црна.
 • Продавач:Алфа импорт
 • профил на компанијата

  Алфа импорт

  • Опис на компанијата:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Име на контакт лице:Katerina
  • Адреса:Источна Индустриска зона б.б., Маџари
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:+38975435075
  • Телефон #:023064404
  • Факс #:023064404
  • Локација на мапа:Прикажи  023064404

  корисничка поддршка