00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Пречистителни станици


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Пречистителни станици и елемнти за нив:
  Маслофаќач, таложник и канализациони шахти (Био-Еко Септички јами)
 • Продавач:2001 Оскарпласт
 • профил на компанијата

  2001 Оскарпласт

  • Опис на компанијата:Oскарпласт е една од водечките компании за производство на производи од армиран полиестер. Нашите производи ги пласираме на пазарот во Македонија, Косово и Албанија. Во производниот програм на Оскарпласт се вбројуваат многу производи и тоа: • Изработка на базени од армиран полиестер • Пречистителни станици за третман на отпадни води • Маслофаќачи • Сепаратори • Резервоари за вода и нафта • Комплет урбана опрема-детски игралишта • Чамци, глисери, јахти • Многу други производи и можност за нарачка по барање на купувачите Компанијата е основана во 1990 год. и е 100% приватна сопственост. Лоцирана е во индустриската зона во Струга со вкупна површина од 2500 m2, од кои на 1000 m2 се простира производната хала, администрација и магацини. Фирмата брои 12 вработени кои се одликуваат со квалификации за конкретната област како и со висок степен на професионализам. Од 1990 год. па се до денес, фирмата има воведено квалитетен систем на производство и монтажа на производи од армиран полиестер. Ние како фирма го водиме секој проект од идеја до реализација и тоа гледано од секој аспект на проектот кое вклучува планирање, производство, инженеринг и монтажа. Од секогаш сакаме да градиме добри односи со нашите клиенти. Нашиот начин на искажување благодарност на купувачите е континуираното обезбедување на најквалитетни производи и услуги. Нашата компанија ги поседува сертификатот за квалитет ISO9000:2008 и сертификатот за животна средина ISO14001. Ве покануваме да ја посетите нашата компанија за да имаме можност да дискутираме како можеме да ви помогнеме кон понатамошната реализација на вашите барања и потреби.
  • Име на контакт лице:Марина Хаџиевска
  • Адреса:Индустриска б.б.
  • Град:Струга , Македонија
  • Мобилен #:070 212813
  • Телефон #:046 700947
  • Факс #:046 700947
  • Локација на мапа:Прикажи  046700947

  корисничка поддршка