00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Автоматика за гаражни, шибер и крилни врати


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Фирмата Доорс Импекс ДООЕЛ е застапник на Германската фирма Marantec Gmbh. Широката палета производи, неповторлив квалитет, во комбинација со мнодерен дизајн и единствен од ваков тип унифициран систем за управување EOS (Easy Operating System) на сите системи Marantec, го прават брендот исклучливо погоден и посакуван за автоматизирање на нови или веќе наместени врати.

  Сосема глатко движење!
  функција споредлива со системот АSR кај автомобилите - заштита против пролизгување. Движечкиот систем Comfort има исклучително глатко стартување и запирање, што гарантирано тивко движење на вратата.

  ABS систем за движење на врати?
  Патентираната автоматика на системот Comfort реагира навремено и на најмалите препреки кои го попречуваат движењето на вратите, таа веднаш ја стопира и ја враќа 20 см. наназад. Како ABS - от кај автомобилите што помага за совладување на критични ситуации.

  Систем за оптимална заштеда на електрична енергија!
  Споредлива со 3L моторот на автомобилите, Comfort системот ја редуцира потрошувачката на елетрична енергија за повеќе от 60% и тоа во секоја ситуација.

  Перфектна сигурност пред секое движење!
  Вратата се движи единствено и само кога сите системи за безопасност работат перфектно. Електронската техника Marantec, го следи непрекинато секое движење на вратата.

  Комфорт и кај монтажа и во пуштање во употреба!
  Секое мени и ниво имат постојани позиции;
  Едноставно и брзо пуштане во експолатација - во три чекори;
  Аксесоарите во целост се претходно настроени;

 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Доорс Импекс
 • профил на компанијата

  Доорс Импекс

  • Опис на компанијата:Фирмата Доорс Импекс е основана во 2010г. во Скопје. Како застапник на водечките европски фирми Novoferm, Krispol, Marantec, Locher и Stilplast извршува продажба, монтажа и сервис на гаражни, противпожарни и специјални врати; автоматика за гаражни, крилни и клизни врати; ПВЦ и алуминумска програма. Нашата главна стратегија е да понудиме производ со врвен квалитет и достапни цени, како и професионална и докажана грижа за користниците. За таа цел имаме остварено безброј контакти со нашите клиенти, одблиску да се запознаеме со нивните потреби и барања.
  • Име на контакт лице:Иван
  • Адреса:Боца Иванова б.б.
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:078 318 027
  • Локација на мапа:Прикажи  078318027

  корисничка поддршка