00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Канализациски цевки

Канализациски цевки

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Системот на канализациски цевки со висок товар од полипропилен за отпадни води со најголеми оптоварувања според ÖNORM EN 1852 Системот на канализациски цевки со висок товар од ПВЦ за отпадни води со големи оптоварувања според ÖNORM EN 1401
  Барањата за овие спецификации на нови канализациски системи постојано растат. Истовремено пак јавните финансиски средства се сѐ помалку.
  АВАДУКТ ПП SN10 РАУСИСТО исполнува:
  •Апсолутно заптивање
  •Минимално абење
  •Максимално непречено работење во текот на целиот век на траење од најмалку 100 години.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Рехау
 • профил на компанијата

  Рехау

  • Опис на компанијата:Бизнис-полето ГРАДБА во РЕХАУ е носечки столб на глобалниот преработувач на полимери РЕХАУ. Стручното знаење од трите бизнис-полиња градежништво, автомобилска индустрија и индустрија РЕХАУ го интегрира доследно, со цел на ниво на производи, консалтинг и услуги со помош на иновации и целосно развиени системи да ја зајакне лидерската позиција во светот. РЕХАУ ГРАДБА нуди современи и уникатни решенија за енергетски-ефикасна градба - од приватни куќи, преку згради, па се до индустриски, трговски и административни згради. Притоа, во фокусот се иновативни и напредни решенија за енергетски-ефикасна градба и санација како и управување со води. Околу 15000 вработени од целиот свет се стремат за развој и успех на РЕХАУ. На 170 локации во светот, фамилијарната фирма се обидува да им се приближи на муштериите и на пазорот.
  • Име на контакт лице:Рехау
  • Адреса:Борис Трајковски 7 б.б. (Првомајска)
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022402670
  • Локација на мапа:Прикажи  022402670

  корисничка поддршка