00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

БЕТОН - производство и трговија


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Од 1996 година во рамките на „АРС-ИНЖЕНЕРИНГ“ е ставена во употреба фабрика за бетон. Лоцирана е покрај течението на река Кумановка во непосредна близина на „Митев мост“ во Куманово. Станува збор за фабрика за бетон со капацитет од 18m3/h, произведена од страна на „ФАГРАМ“ Смедерево. За сопствени потреби и за трети лица вршиме производство на сите марки на готов бетон во согласност со ПБАБ/87. Квалитетот на изработениот бетон се контролира со редовна изработка и нега на пробни коцки во сопствена лабораторија, а испитувањето на коцките се врши во акредитирана лабораторија за испитување градежни материјали во рамките на ГИМ-Градежен институт „Македонија“. За сопствени потреби и во помали количини вршиме производство на префабрикувани бетонски елементи (рабници, блокови, павер елементи), во кругот на фабриката функционира и армирачки погон и браварска работилница.
 • Категорија:Бетон и додатоци
 • Достапност:По нарачка
 • Земја на потекло:Македонија
 • профил на компанијата

  АРС-ИНЖЕНЕРИНГ

  • Име на контакт лице:Радомир
  • Адреса:бул.Октомвриска Револуција 34
  • Поштенски број:1300
  • Град:Куманово , Македонија
  • Телефон #:031427576
  • Факс #:031426218
  • Локација на мапа:Прикажи  031427576

  корисничка поддршка