00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Енерго Систем

  • Опис на компанијата:ЕНЕРГОСИСТЕМ е друштво со 100 % приватна сопственост на капиталот. ЕНЕРГОСИСТЕМ формирано е во 1993 година од Зоран Кондратенко и Михајло Костовски, кој водени од сопствената визија за претприемништво, самодокажување и постојан развој, определбата за пазарно стопанисување и почитување на конкуренцијата и потребите на пазарот за инжинеринг работи во Македонија. Развојот на ЕНЕРГОСИСТЕМ од формирањето до денес е континуиран се реализира на основа на стратегиски цели и е насочен за проширување на дејностите од областа на градежништвото. Во периодот од 1993 до 1994 година ЕНЕРГОСИСТЕМ работи на гасоводни системи во индустријата. Од 1994 година ЕНЕРГОСИСТЕМ во својата дејност вклучува инженеринг и изведување на термо технички и гасни иснсталации. Од 1996 година ЕНЕРГОСИСТЕМ во својата дејност вклучува сервисни активности. Од 2002 година ЕНЕРГОСИСТЕМ во својата дејност вклучува трговоја со опрема и материјали за греење. Денес ЕНЕРГОСИСТЕМ е друштво регистрирано во основниот суд Скопје 1 под Т.рег број 11785/093 од 28.07.1993 година и на пазарот има со свое реноме, името на нашата фирма редовно се среќава на речиси сите поголеми лицитации во Македонија.
  • Име на контакт лице:Енерго Систем
  • Адреса:Сервисна зона југ б.б., реон 40
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022770790
  • Факс #:022700602
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот71.88%
Број на производи28
Член од05 Јул, 2012
Последна промена14:23:40 , 20 Јул, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка