00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Токсични и/или корозивни мешавини на гасови


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Индустриски гасови и мешавини.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  ТГС Технички Гасови

  • Опис на компанијата:Основна дејност на ТГС “Технички Гасови” е производство и трговија со технички и медицински гасови, додека останатите активности вклучуваат транспорт, дистрибуција и продажба на медицински и технички гасови, дизајн и технички решенија, монтажа на инсталации за потрошувачка на гас и трговија со опрема и апаратура за користење на гас. Ова акционерско друштво е основано 1939 година како фабрика за компресирани гасови “Агаруша” – Скопје. По Втората Светска Војна во 1947 година фабриката беше активна како “Лепенец” – Ѓорче Петров.
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:Ацо Шопов 80 (Пролетерска 4)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(02)2031411
  • Факс #:022041472
  • Локација на мапа:Прикажи  022031411

  корисничка поддршка