00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Елколект

  • Опис на компанијата:Елколект е лиценциран колективен постапувач, кој поседува дозвола за постапување со отпадна електрична и електронска опрема, издадена на 9 март 2015 година со број 11-461/6 и дозвола за постапување со отпадни батерии и акумулатори, издадена на 4 ноември 2015 со број 11-5661/5, издадени од Министерство за животна средина и просторно планирање. Примарна дејност на Елколект е управување со отпад од електрична и електронска опрема и отпадни батерии и акумулатори. Основна цел на компанијата е да воспостави функционален систем за постапување со отпадна електрична и електронска опрема и отпадни батерии и акумулатори на начин кој нема да создава дополнителен терет на животната средина и животот и здравјето на граѓаните на Република Македонија. Дејности: управување со електронски отпад, отпадни батерии и акумулатори, рециклирање - батерии и акумулатори, отпадна електрична и електронска опрема
  • Име на контакт лице:Елколект
  • Адреса:Манапо 2 лок.128
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078344903
  • Телефон #:02 3097766
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот62.50%
Број на производи5
Член од19 Апр, 2016
Последна промена10:02:48 , 19 Апр, 2016
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка