00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧУВАЊЕ НА НАСТАНИ


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:• ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧУВАЊЕ НА НАСТАНИ • концерти • музички настани • свадби - свадбени прослави • промоции и презентации • конгреси и конференции • саеми и саемски манифестации • спортски манифестации • ТВ студија • Располагаме со професионална опрема за озвучување и осветлување на настани, бини и алуминиумски конструкции - рампи, конференциска опрема и опрема за симултан превод, видео проектори и проекциони платна, шатори, ЛЕД екрани, ЛЦД екрани, конструкции за саемски штандови. • ОЗВУЧУВАЊЕ • ОСВЕТЛУВАЊЕ НА НАСТАНИ • ОСВЕТЛУВАЊЕ НА СВАДБИ • ЛЕД ЕКРАНИ • ЛЕД БИЛБОРДИ • РАМПА • БИНА • ШАТОРИ ЗА ПРОСЛАВИ • ВИДЕО БИМОВИ • ЕКРАНИ ЗА ПРОЕКЦИЈА • 3Д ХОЛО ЕКРАНИ - ДИСПЛЕИ • ОПРЕМА ЗА СИМУЛТАН ПРЕВОД • СИМУЛТАНИ ПРЕВЕДУВАЧИ • КОНФЕРЕНЦИСКИ МИКРОФОНИ • OZVUCUVANJE • OSVETLUVANJE • OSVETLUVANJE ZA SVADBA • LED EKRANI • LED BILBORDI • 3D HOLO EKRANI • RAMPA • BINA • SATORI ZA PROSLAVI • VIDEO BIMOVI • PROEKTORI • EKRANI ZA PROEKCIJA • OPREMA ZA SIMULTAN PREVOD • SIMULTANI PREVEDUVACI • KONFERENCISKI MIKROFONI KONCERTI • MUZICKI FESTIVALI • SVADBI - SVADBENI PROSLAVI • PROMOCII - PREZENTACII • MODNI NASTANI - MODNI REVII • SAEMI - SAEMSKI MANIFESTACII • KONGRESI • KONFERENCII • KORPORATIVNI NASTANI • PROSLAVA NA JUBILEJ • PA SYSTEM • PROFESSIONAL AUDIO • LIGHTING • WEDDING LIGHTING • LED SCREEN • LED VIDEO SCREEN • TRUSS • STAGE • TENTS • FAIR BOOTH • FAIR EXHIBITION • CONFERENCE MICROPHONES • SIMULTANEOUS TRANSLATION EQUIPMENT
 • профил на компанијата

  ИНФОМЕДИА системи

  • Опис на компанијата:ИНФОМЕДИА СИСТЕМИ (INFOMEDIA SISTEMI) е компанија специјализирана во областа на организација на настани и изнајмување на ПРОФЕСИОНАЛНА АУДИО, ВИДЕО и СВЕТЛОСНА ОПРЕМА за разни настани • концерти • музички настани • прослава на јубилеи • корпоративни настани • свадби и свадбени прослави • промоции и презентации • модни настани - модни ревии • саеми и саемски манифестации • ТВ студија •, како и КОНФЕРЕНЦИСКА ОПРЕМА И ОПРЕМА ЗА СИМУЛТАН ПРЕВОД за конгреси, конференции, семинари и работилници. Располага со широка лепеза на високо професионална опрема за изнајмување : • ОЗВУЧУВАЊЕ • ОСВЕТЛУВАЊЕ ЗА НАСТАНИ • ОСВЕТЛУВАЊЕ ЗА СВАДБИ • ЛЕД ЕКРАНИ • РАМПА • БИНА • ШАТОРИ ЗА ПРОСЛАВИ • ВИДЕО БИМОВИ • ЕКРАНИ ЗА ПРОЕКЦИЈА • 3Д ХОЛО ЕКРАНИ - ДИСПЛЕИ • ОПРЕМА ЗА СИМУЛТАН ПРЕВОД • СИМУЛТАНИ ПРЕВЕДУВАЧИ • КОНФЕРЕНЦИСКИ МИКРОФОНИ. Во организирањето на настаните изградивме широка мрежа на соработници која вклучува експерти од различни области. При организирањето на секој нов настан главната цел ни е да се придржуваме кон визијата и имиџот на нашите клиенти, следејки ги највисоките стандарди и во склад со базичната порака што нашите клиенти сакаат да ја упатат кон својата публиката. Цврсто сме убедени дека нашите идеи и решенија се креативни, добро испланирани и одлично реализирани што го прават секој настан незаборавен. Секој нов настан за нас е нов предизвик во кој го вметнуваме најдоброто од нас и живееме со него се до неговата комплетна реализација и секогаш потврдувајќи се себеси како одлични организатори. • OZVUCUVANJE • OSVETLUVANJE • LED EKRANI • 3D HOLO EKRANI • RAMPA • BINA • SATORI ZA PROSLAVI • VIDEO BIMOVI • PROEKTORI • EKRANI ZA PROEKCIJA • OPREMA ZA SIMULTAN PREVOD • SIMULTANI PREVEDUVACI • KONFERENCISKI MIKROFONI KONCERTI • MUZICKI FESTIVALI • SVADBI - SVADBENI PROSLAVI • PROMOCII - PREZENTACII • MODNI NASTANI - MODNI REVII • SAEMI - SAEMSKI MANIFESTACII • KONGRESI • KONFERENCII • KORPORATIVNI NASTANI • PROSLAVA NA JUBILEJ • PA SYSTEM • PROFESSIONAL AUDIO • LIGHTING • LED SCREEN • LED VIDEO SCREEN • TRUSS • STAGE • TE
  • Име на контакт лице:Зорица Серафимовска Арсовска
  • Адреса:Васко Карангелески 27/10
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 215240
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2400888
  • Факс #:00 389 (0) 2 2458880
  • Година на регистрација:1995
  • Локација на мапа:Прикажи  022400888

  корисничка поддршка