00

Најава во твојот профил




Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Еко Метал 16

  • Опис на компанијата:Нашите активности се собирање, складирање, и рециклирање различни материјали со цел заштита на животната средина. Основната дејност е откуп, селекција, преработка и транспорт на секундарни, обоени и необоени метали до индустриските капацитети во Македонија и странство. СУРОВИНИ -Железо -Алуминиум -Бакар -Месинг -Олово -Акумулатори -Искористени возила -Хартија ЕКО МЕТАЛ 16 располага со сопствен складишен простор и сопствена механизација за непречено извршување на дејноста овозможувајки максимална заштита и висококвалитетни услови за работа .
  • Име на контакт лице:Еко Метал 16
  • Адреса:Герника 80
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 743776
  • Телефон #:070 743776

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот62.50%
Број на производи4
Член од24 Фев, 2021
Последна промена09:43:07 , 26 Фев, 2021
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка