00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

pH Минус

pH Минус

Цената е со вклучен ДДВ
140 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Флу pH минус е идеално средство за регулирање на pH вредноста во бараните граници.

  Начин на чување и мерки на претпазливост:
  Да се чува надвор од дофат на деца, во оригиналното пакување, на собна температура. Не смее да дојде во допир со очи и слузокожни делови. Доколку тоа се случи, веднаш исплакнете ги тие места со вода.

  Контрола на квалитетот: контролирано по ISO стандарди.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Флуид проект
 • профил на компанијата

  Флуид проект

  • Опис на компанијата:Флуид Проект ДОО е компанија во приватна сопственост, која во областа на третманот на вода за пиење и отпадна вода, заштитата на човековата околина и подводните истражувања е единствена. Компанијата е формирана 1992 год., а нејзините пионерски чекори во истражувачките и развојни активности, во овие области, датираат од 1983 год. Флуид Проект е специјализирана за проектирање и оптимизација на процеси, технологии и опрема за третман на вода. Таа е посветена на процесите за изнаоѓање и реализација на решенија кои ја воспоставуваат рамнотежата меѓу интересите на нашите клиенти и заштитата на животната средина. Еколошки третман на водата: Филтрирање Омекнување на водата Деферизација и деманганизација Деминерализација УВ стерилизација Хлорирање и озонирање GMP сертификација Пречистување на отпадни води Базени и базенска опрема Филтри за домашна употреба
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:бул.Србија 9
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072/236749
  • Телефон #:02/3130143
  • Факс #:02/3212767
  • Локација на мапа:Прикажи  023130143

  корисничка поддршка