00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Мултифункционални таблети (4+1 гратис)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Средство за третман на водата во базените, со повеќе наменско дејство:

  – дезинфекција >80% со активен хлор

  – флокулација на честици

  – стабилизација на pH

  – многу бавно растворлив

  Дозирање и начин на употреба:

  Еднаш неделно по 1 таблета за 20 м³ вода. Таблетите не смее да се ставаат

  директно во водата. Тие треба при употреба да се стават во скимер или во

  внатрешниот преливник. Треба редовно да се мери нивото на pH. Иделана

  концентрација на хлор: 0,2 – 0,6

  Идеална вредност на pH: 7,2 – 7,6

 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Флуид проект
 • профил на компанијата

  Флуид проект

  • Опис на компанијата:Флуид Проект ДОО е компанија во приватна сопственост, која во областа на третманот на вода за пиење и отпадна вода, заштитата на човековата околина и подводните истражувања е единствена. Компанијата е формирана 1992 год., а нејзините пионерски чекори во истражувачките и развојни активности, во овие области, датираат од 1983 год. Флуид Проект е специјализирана за проектирање и оптимизација на процеси, технологии и опрема за третман на вода. Таа е посветена на процесите за изнаоѓање и реализација на решенија кои ја воспоставуваат рамнотежата меѓу интересите на нашите клиенти и заштитата на животната средина. Еколошки третман на водата: Филтрирање Омекнување на водата Деферизација и деманганизација Деминерализација УВ стерилизација Хлорирање и озонирање GMP сертификација Пречистување на отпадни води Базени и базенска опрема Филтри за домашна употреба
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:бул.Србија 9
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072/236749
  • Телефон #:02/3130143
  • Факс #:02/3212767
  • Локација на мапа:Прикажи  023130143

  корисничка поддршка