00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Алгицид

Алгицид

Цената е со вклучен ДДВ
160 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ФлуАл – Средство против алги

  Особини и делување:

  – Извонредно средство кое успешно ги уништува алгите, габите и поедини групи на дерматофити
  – Течен производ кој не создава пена
  – pH – неутрален
  – Во растворена состојба е без мирис и вкус
  – Пропишаните концентрации на ФлуАл не се токсични
  – Биолошки е разградлив во отпадни води
  – Дезинфицира кабини за капење, подови и други делови од базените
  – ФлуАл не смее да се употребува во рибници.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Флуид проект
 • профил на компанијата

  Флуид проект

  • Опис на компанијата:Флуид Проект ДОО е компанија во приватна сопственост, која во областа на третманот на вода за пиење и отпадна вода, заштитата на човековата околина и подводните истражувања е единствена. Компанијата е формирана 1992 год., а нејзините пионерски чекори во истражувачките и развојни активности, во овие области, датираат од 1983 год. Флуид Проект е специјализирана за проектирање и оптимизација на процеси, технологии и опрема за третман на вода. Таа е посветена на процесите за изнаоѓање и реализација на решенија кои ја воспоставуваат рамнотежата меѓу интересите на нашите клиенти и заштитата на животната средина. Еколошки третман на водата: Филтрирање Омекнување на водата Деферизација и деманганизација Деминерализација УВ стерилизација Хлорирање и озонирање GMP сертификација Пречистување на отпадни води Базени и базенска опрема Филтри за домашна употреба
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:бул.Србија 9
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072/236749
  • Телефон #:02/3130143
  • Факс #:02/3212767
  • Локација на мапа:Прикажи  023130143

  корисничка поддршка