00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Даталаб МК

  • Опис на компанијата:Знаеме дека успешното и ефикасно водење на претпријатието е можно единствено преку поддршка од квалитетен и сигурен информационен систем. На мали, средни и големи претпријатија, повеќе од 17 години им нудиме водечки софтвер. На корисниците им гарантираме најнова технологија и помош при донесувањето на клучни одлуки кои компанијата ја водат во саканиот правец. Затоа нашето мото е "Претворете ги податоците во профит!". Даталаб има развиено модерен партнерски модел, во кој се грижиме за продажбата, поддршката, образованието и оддржувањето на Даталаб програмската опрема. Заедно со нашите партнери ја сочинуваме една од најголемите IT групи на консултанти во регионот. Нашиот програмски пакет е отворен за надоградба и поврзување. Нашата структура на податоци е јавна и може да им се пристапи бесплатно. Награди, сертификати и партнерства Даталаб со гордост може да се пофали со бројни награди кои потврдуваат дека со долгогодишна работа и константно подобрување стигнавме до врв на деловно-информационите решенија. Највисоки признанија освоивме како на словенечки така и на меѓународни натпревари. Награди: Златна награда Нај е-решение за мали претпријатија за ситем PANTHEON (JAPTI, ноември 2008) Сребрена награда Нај е-претпријатие за вовед во работењето во е-работењето (JAPTI, Ноември 2008) European Seal of Excellence (E-Accelerator, CeBit, март 2008) Oracl EE & CIS Партнер на годината 2007 (Oracle, април 2007) Награда Netko од Стопанска Комора на Словенија, октомври 2006 Посебно признание за најдобри информациони решенија (JISA, декември 2004) Финалисти на изборот INFOSu Best of Infos (Infos, 2002) Финалисти на изборот INFOSu Best of Infos(Infos, 2001) Финалисти на изборот INFOSu Best of Infos (Infos, 2000) Финалисти на изборот INFOSu Best of Infos (Infos, 1999) Сертификати: Фонд на Словенечките Сметководствени Стандарди (SRS) Фонд со препораки за Меѓународната организација на информациони системи за ревизија (ISACA) Фонд за Меѓународни Стандарди за Сметководствени промени
  • Име на контакт лице:Светлана Атанасовска Трајкова
  • Адреса:ул. Лондонска бр.19 лок. 7,8
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 072 208710
  • Телефон #:00 389 (0)2 3079 231
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот75.00%
Број на производи5
Член од22 Мар, 2012
Последна промена10:58:44 , 06 Јул, 2017
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка