00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Gate Кeeper - Евиденција на работно време


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Наградете го секој според времето и трудот !!! Најповолна понуда на систем за контрола на пристап за секое претпријатие без разлика дали има повеќе или помалку од 25 вработени И без разлика дали сте приватно или јавно претпријатие. Дали совршено ги контролирате Вашите вработени? Дали знаете кој кога доаѓа, кога си оди, дали и колку доцни, дали си оди предвреме или воопшто не доаѓа на работа? Зошто и платата да не зависи од тоа кој колку е редовен? Дали сте слушнале за новиот закон од 01.01.2006 со кој мора да водите ваква евиденција? Мислите дека оваа евиденција е многу напорна за некој да ја води педантно и прецизно? КОНЕЧНО! Решете го овој проблем во своја корист најдобро, најпрофесионално а и на најевтин начин ...
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Зонел Софтвер
 • Земја на потекло:Македонија
 • Гаранција:Доживотна
 • профил на компанијата

  Зонел Софтвер

  • Опис на компанијата:http://www.zonel.com.mk/ Зонел Софтвер е софтверска компанија која постои од 1994 година. Нашите решенија ги користат преку 1550 клиенти од најразличен профил – трговија, услуги, производство, книговодство, угостителство, маркетинг, државни институции, банки и други финансиски институции. Наша специјалност се програми за сметководствено, материјално и комерцијално работење со изобилство од менаџерски ориентирани извештаи за продажба. Нашите софтверски решенија се применливи во секој вид на компанија или индустрија. Нашата мисија е да ги реализираме потребите на нашите Корисници и да испорачаме решенија кои ги интегрираат тие потреби во нашите софтверски решенија. Во Зонел Софтвер ние не испорачуваме само софтвер – ние ја испорачуваме комуникацијата, вниманието и грижата за потребите на нашите клиенти и по купување на некое од нашите решенија. Затоа, апсолутно можете да се потпрете на фактот дека не сте „само уште еден клиент“. Ќе добиете една од најперсонализираните услуги кои некогаш сте имале прилика да ги добиете и не само заради фактот што тоа е правило на нашата компанија. Нашите решенија опфаќаат: Финансово работење – се’ што е поврзано со сметководството; пресметка на плати; автоматско книжење на влез, излез, плати, благајничко работење; основни средства, камати; автоматско составување завршни пресметки, бруто биланс, заклучни листови, ДДВ Аконтативна пријава… Материјално работење – целосна евиденција на залихи, продажба и промет, влез и излез на роба, магацини, продавници. Сите потребни извештаи за менаџментот. Програм за каси – работење во продавница/ресторан, влез и излез на роба, анализа на промет; може да работи засебно или со автоматска поврзаност со материјалното работење и финансовото работење. За ресторан – работа со маси, раздолжување по нормативи… Ресторанско работење со Android Tablet уреди.
  • Име на контакт лице:Гоце
  • Адреса:Васил Ѓоргов 34-1/3
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075356233
  • Телефон #:022401204
  • Факс #:022402273
  • Локација на мапа:Прикажи  022401204

  корисничка поддршка