00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Замена на автомобилско стакло на терен


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Замена на ветробрански стакла на непокретни возила на терен.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Глас Сервис ЛТД

  • Опис на компанијата:Компанијата Glass Service се занимава со поправка, вградување и продажба на автомобилски стакла, стакла за товарни возила (камиони), стакла за автобуси како и стакла за било која градежна машина. Имаме договори за соработка со сите осигурителни компании и за замена на стакла доволен ни е само записник за увид во штета од истите. За замена користиме стакла од водечките светски производители Pikington , Saint-Gobain Sekurit, Splintex (AGC) и други. Вашето стакло ќе биде заменето со помош на најквалитетниот алат и опрема од фирмата PRO-GLASS.Една од технологиите на која сме најмногу горди е технологијата на РЕПАРАЦИЈА - посебна постапка која ја применуваме за санирање на ветробранското стакло. Системот за поправка кој го применуваме е најдобар од овој вид во светот и се применува во повеќе од триесет земји.
  • Име на контакт лице:Nikola, Predrag
  • Адреса:Лазар Личеновски 31-б (Кај ресторан Под Кале (поранешно лизгалиште)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072/307052
  • Телефон #:02/3122144
  • Локација на мапа:Прикажи  023122144

  корисничка поддршка