00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Оспособување на патнички возила


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Вршиме изработка на патнички возила со набавка на целосна опрема.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Е.М.С. Аце-Автоклима

  • Опис на компанијата:ЕЛЕКТРО МЕХАНИЧАРСКИОТ СЕРВИС А.Ц.Е. е основана 13.04.1987 година. Со клима уреди за автомобили поцнала да рабти од 1993 година воглавно набавка на клима уреди, монтажа и воедно сервисирање на веќе вградени клима уреди. Клима уредите се од познатата италијанска фирма DIAVIA. Како нивни авторизиран сервисер и дистрибутер со стекнати сертификати за работа Е.М.С.-А.Ц.Е. е една од најголемите потрошувачи на клима уреди на Балканот на италијанската фирма DIAVIA. Од 2006 година Е.М.С.-А.Ц.Е. почнува со дополнителна дејност односно изработка на воизила спрема потребите на потрошувачите.Ги Изработува следните видови: - ладилници - Надградба на возила-фригоблокови - возила за превоз на кучиња - возила за потребите на погребални служби - возила за потреби на казнено поправни домови - возила за пренос на стакло - возила за итна медицинска помош и амбулантски возила - Возила за превоз на запаливи средства –АДР возила - возила – подвижна канцаларија - репортажни возила Сите возила се произведуваат според стандардите на Р.Македонија и кои воедно можат да се атестирааст спрема намената на возилото. Е.М.С.-А.Ц.Е. во август 2012 година склучува договор со германската фирма WEBASTO и воедно станува авторизиран сервисер идистрибутер на WEBASTO за македонскиот пазар. Договорот со WEBASTO ни овозможува набавка, монтажа и сервисирање на грејните тела од истата програма.
  • Име на контакт лице:Цветко
  • Адреса:бул.3-та Македонска Бригада б.б., реон 72
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022400400
  • Факс #:022400401
  • Локација на мапа:Прикажи  022400400

  корисничка поддршка